Pieczony boczek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczek bardzo dokładnie przemyć i osuszyć. Mięso natrzeć wszystkimi przyprawami, wstawić do lodówki na godzinkę aby przyprawy się przegryzły. Po tym czasie boczek przełożyć do blachy i włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piec 1,5 godziny. Po upieczeniu i ostudzeniu kroić na plasterki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 398
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczony boczek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.