Placki z kalafiora

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafiora ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić i ostudzić. Następnie drobniutko posiekać, dodać jajko, mąkę, sól i pieprz. Wymieszać na jednolita masę. Jakby była za luźna to dodać trochę bułki tartej. Formować kotleciki, otaczać w bułce tartej i smażyć na rumiano na oleju.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 425
Data dodania: 2011-11-01

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Placki z kalafiora

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.