Racuchy z kukurydzą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do ciepłego mleka dodać cukier, drożdże i mieszać, aż się rozpuszczą. Następnie dodać mąkę, jajka, wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 1/2 godz. Przed smażeniem dodać kukurydzę. Smażyć na gorącym oleju .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1177
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Racuchy z kukurydzą
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuchy z kukurydzą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.