Risotto z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowany ryż zawinąć w ściereczkę i odstawić. Pieczarki pokroić w paski, cebulę posiekać. Razem usmażyć na maśle. Kiedy odparuje sok, dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory, chwilę dusić, po czym wymieszać z ryżem, doprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1433
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Risotto z pieczarkami

2010-08-26 09:45:30

Syte,pożywne i zdrowe danie.Łatwe w przygotowaniu.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.