Rolada grzybowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby obgotować, odcedzić, pokroić na drobno. Cebulę pokroić w kostkę, szklić na tłuszczu, dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem, chwilę smażyć. Ziemniaki obrać, gotować w osolonej wodzie, odcedzić, ugniatać tłuczkiem. Gorące wyłożyć na wafel, a na nie farsz z grzybów. Zwinąć i wstawić na dwie godziny do lodówki. Roladę pokroić w plastry, panierować w jajku i bułce, smażyć na oleju. Podawać na gorąco.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1540
Data dodania: 2008-11-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Rolada grzybowa

2010-02-24 21:46:01

Musi być dobra.

2010-02-04 12:53:03

Pomysłowa rolada.
!Super#

!Super

2009-06-29 15:09:36

A czy ten wafel suchy musi byc??

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.