Roladki z kurczaka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z piersi kurczaka kroimy mięso tak, aby wyszły 4 kotlety. Następnie mięso rozbijamy, posypujemy solą oraz pieprzem i ewentualnie przyprawą do mięsa. Żółty ser kroimy w grubsze słupki, następnie układamy po 1-2 słupki na rozbitym mięsie, dokładnie zwijamy w roladki, panierujemy w jajku oraz bułce tartej i smażymy na mocno rozgrzanym oleju. Podajemy z ziemniakami lub ryżem oraz ulubioną sałatką.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 645
Data dodania: 2010-03-10

Zdjęcia

Roladki z kurczaka
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Roladki z kurczaka

2010-03-11 19:57:30

dla miłośników mięsa, to dobre jedzenie.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.