Rozmarynowy łosoś

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łososia opłukać, osuszyć następnie doprawić solą, pieprzem, natrzeć czosnkiem i rozmarynem. Rybę przełożyć do naczynia żaroodpornego skórą do dołu, skropić sokiem z cytryny a na wierzchu dać masło. Piec w piekarniku nagrzanym do 180c około 30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 496
Data dodania: 2012-06-19

Zdjęcia

Rozmarynowy łosoś
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2012-06-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rozmarynowy łosoś

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.