Ryba z ryżem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować, filety pokroić na małe kawałki i usmażyć na oliwie. W trakcie pieczenia dodać pieczarki, seler i cebulę. Posolić i oprószyć pieprzem. Po 10 minutach smażenia dodać rosół i sok cytrynowy. Zagotować, wymieszać całość z ryżem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 5551
!lola

!lola

Data dodania: 2008-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z ryżem

2010-02-09 00:04:17

Robię coś podobnego na obiad.

2010-02-02 12:04:09

Dosc ciekawy przepis , zrobic do tego sos .

2009-01-26 08:09:58

Same w sobie bardzo smaczne, ale ja dodalem jeszcze majonezu i troche bardziej mi zasmakowalo

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.