Ryba z wody

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z włoszczyzny ugotować wywar, odcedzić i nieco osolić. Do wrzącego wywaru włożyć porcję ryby i ugotować powoli na słabym ogniu. Po ugotowaniu wyjąć z wywaru i położyć na niej kawałek świeżego masła.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 823
Data dodania: 2010-12-01

Zdjęcia

Ryba z wody
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba z wody

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.