Ryż z sosem jagodowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie, podzielić na cztery talerze. Jagody oczyścić, dodać jogurt i cukier, zmiażdżyć i dokładnie wymieszać. Polać ryż.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1676
Data dodania: 2010-09-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Komentarze

Do przepisu na: Ryż z sosem jagodowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.