Sałata obiadowa Wypas

Ocena przepisu

Składniki

sos

  • jagurt naturalny 200 ml
  • śmietana 1 łyżka
  • ocet ryżowy 1 łyżeczka
  • cukier 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Sałatę podzielić na liście oczyścić i osuszyć, po czym rękoma podzielić na mniejsze części włożyć do dużej salaterki. Jajka ugotować na twardo, schłodzić pokroić na kawałki. Rzodkiewkę pokroić w kostkę, dymkę posiekać. Wszystko dodać do sałaty. Jogurt połączyć ze śmietaną, cukrem i octem ryżowym dokładnie połączyć i dodać do sałaty. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Super smakuję jako dodatek do obiadów.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1102
Data dodania: 2010-06-06

Zdjęcia

Sałata obiadowa Wypas
gagakm#

Dodane przez:

gagakm

2010-06-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałata obiadowa Wypas

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.