Schab pieczony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab myjemy, nacieramy dużą ilością soli, obsypujemy majerankiem, pieprzem i drobno pokrojony czosnkiem. Zawijamy szczelnie w folię spożywczą, odstawiamy na 2 - 3 dni do lodówki. Mięso wyjmujemy z folii, zawijamy w folię aluminiową lub pieczemy w rękawie przez 1 godzinę i 10 minut w temperaturze 180 - 190 stopni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 120 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1269
Data dodania: 2010-09-03

Zdjęcia

Schab pieczony
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2010-09-03

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schab pieczony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.