Śnieżka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

galaretki rozpuszczamy, każdą osobno w 300 ml gorącej wody. Mleko delikatnie podgrzewamy, wsypujemy żelatynę, czekamy do momentu aż mleko nabierze konsystencji kisielu. Do śmietany dodajemy cukier puder i cukier waniliowy, ubijamy, dodajemy mleko z żelatyną. Galaretki kroimy w kostkę, wkładamy do tortownicy, zalewamy masą. Odstawiamy do stężenia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 486
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śnieżka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.