Sok mleczno-marchwiowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mleko zagotowujemy, studzimy i schładzamy w lodówce. Z cytryny ścieramy skórkę oraz wyciskamy sok. Śmietanę ubijamy z łyżeczką cukru. Z marchewek robimy sok w sokowirówce. Do miksera wlewamy mleko, ubitą na sztywno śmietanę, sok cytrynowy, skórkę cytrynową oraz sok z marchwi. Całość miksujemy. Przed podaniem możemy schłodzić sok w lodówce na kilka godzin.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1027
Data dodania: 2011-07-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sok mleczno-marchwiowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.