Suflet ze szpinaku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szpinak udusić z masłem do miękkości, wyjąć i drobno pokroić. W pozostałym sosie lub rozprowadzonym mlekiem namoczyć bułki, odcisnąć. Odciśnięte pieczywo i żółtka wymieszać ze szpinakiem, przyprawić do smaku. Dodać sztywną pianę ubitą z białka. Napełnić masą małą formę i piec 30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1228
Data dodania: 2008-10-20

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Suflet ze szpinaku

2010-02-25 18:05:30

bardzo lubię suflety.
!grabka#

!grabka

2009-07-19 19:58:00

jeszcze nigdy nie udał mi się suflet :( no, ale będę próbować do skutku, teraz z tego przepisu ;)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.