Sznycle wieprzowe w panierce

Ocena przepisu

Opis

Sznycle wieprzowe w panierce

Składniki

Sposób przyrządzenia

mięso umyć, osuszyć i podzielić na plastry. następnie lekko rozbić. oprószyć solą i pieprzem oraz czosnkiem granulowanym. odstawić na pół godziny w chłodne miejsce. Panierować w mące, jajku, bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1294
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Sznycle wieprzowe w panierce
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-01-26
Sznycle wieprzowe w panierce
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sznycle wieprzowe w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.