Szpinakowy chłodnik

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szpinak kroimy w paski i wrzucamy na rozpuszczone masło i smażymy 3 minuty. Zalewamy wodą i gotujemy. Studzimy. Mieszamy ze śmietaną, jogurtem, koprem i szczypiorem. Doprawiamy solą czosnkową, pieprzem, sokiem z cytryny i cukrem.
Podajemy z jajkami na twardo.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 476
Data dodania: 2011-06-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szpinakowy chłodnik

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.