Szynka pieczona

Ocena przepisu

Składniki

marynata

do posmarowania

  • majeranek 1,5 łyżki
  • delikat czerwony 1,5 łyżki
  • wegeta 0,5 łyżki
  • pieprz mielony czarny 0,5 łyżeczki
  • sól 0,5 łyżeczki

Sposób przyrządzenia

Marynata:do wody dodać wszystkie składniki i umytą szynkę, przykryć i odstawić na 2 dni. Szynka powinna być cała zanurzona. Wyciągnąć szynkę osuszyć i natrzeć przyprawami włożyć do rękawa i pieczemy w piekarniku około 1h. Po wyjęciu rozciąć rękaw i wystudzić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1084
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Szynka pieczona
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szynka pieczona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.