Szynka zawijana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chrzan oskrobać, opłukać, zetrzeć na tarce, wymieszać ze śmietaną, cukrem, solą i sokiem cytrynowym.
Plastry szynki smarować masą.
Zwinąć w rulony, ułożyć na półmisku, przybrać natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1094
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szynka zawijana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.