Tuńczyk-cukinia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Tuńczyka odsączyć i podzielić na drobne kawałki. Z cukinii usunąć pestki i pokroić w kostkę. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Na patelni rozgrzać olej i przesmażyć warzywa dodając soli i pieprzu. Gdy biedą miękkie dodać do nich ryż i tuńczyka. Dokładnie wymieszać. Można jeść na ciepło jak i na zimno.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 691
Data dodania: 2011-07-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Tuńczyk-cukinia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.