Żółta letnia zupa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brzoskwinie umyć, usunąć pestki, włożyć do rondla, zalać winem i gotować na małym ogniu do miękkości po czym zmiksować z miodem, zagotować i przestudzić. Schłodzić w lodówce. Śmietanę ubić z cukrem pudrem i kakao. Schłodzoną zupę podawać w miseczkach z gałką bitej śmietany.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 796
Data dodania: 2010-06-10

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żółta letnia zupa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.