Kanapki na ciepło

Ocena przepisu

Opis

Kanapki na ciepło

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kromki chleba cienko posmarować masłem. Szynkę przekroić na pół. Na końcu dwóch kromek położyć przekrojoną szynkę. Posypać startym serem. Przykryć drugą kromką. W końcu kanapki, gdzie nie ma szynki mała szklaneczką wycinać otwory w obydwu kromkach. Na patelni rozgrzać trochę oleju i położyć podwójne kanapki. Opiec po jednej stronie. Przewrócić na drugą stronę. W otwory w kanapkach wbić jajka. oprószyć solą i pieprzem. Przykryć pokrywką i smażyć do ścięcia jajek. Gorące kanapki posypać startym serem. Jajko posypać szczypiorkiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 856
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Kanapki na ciepło
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kanapki na ciepło

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.