Zupa Avocadowa

Ocena przepisu

Opis

Świetnie smakuje na upalne dni.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrane i pozbawione pestek avocado skropić sokiem z cytryny wrzucić do miksera, wlać przegotowane mleko i śmietanę dodać sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładką masę. Przelać do wazy, przykryć i wstawić na 2-3 godziny do lodówki. Pomidora sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i razem z obranym ogórkiem pokroić w kostkę. Tuz przed podaniem wrzucić do masy z avocado i zupę podawać mocno schłodzoną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 100 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 745
Data dodania: 2010-05-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa Avocadowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.