Zupa brokułowo- pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuł myjemy dzielimy na różyczki. Pieczarki kroimy w plasterki . Do gotującego się wywaru dodać pieczarki oraz brokuł. Gotować ok 15 minut , rozprowadzić śmietanę w zupie. Doprawić solą , pieprzem. Jajka ugotować na twardo , obrać , pokroić w ósemki. Zupę podajemy z jajkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 769
Data dodania: 2010-12-15

Zdjęcia

Zupa brokułowo- pieczarkowa
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa brokułowo- pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.