Zupa jęczmienna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Namoczyć ziarno na noc. Mięso pokroić w kostkę, warzywa również. Obsmażyć mięso iw warzywa na oleju, zalać bulionem i winem, gotować ok 25 min. Podawać posypane natką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 702
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa jęczmienna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.