Zupa mięsno - warzywna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Włoszczyznę umyć, obrać, pokroić w kostkę. Mięso podzielić na kawałki bądź pokroić również w kostkę. Cebulę posiekać. Kostkę warzywną rozkruszyć i wrzucić do gotującej się w garnku wody. Dodać warzywa i mięso do zupy. Wszystko gotować na małym ogniu.

Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i dodać do reszty. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Szczypior posiekać i dodać do zupy z masłem, curry oraz natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 395
Data dodania: 2011-06-24

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa mięsno - warzywna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.