Zupa pomidorowa z ryżem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa obrać i umyć. Pokroić w kosteczkę. Do garnka wlać ok 2 litry wody. Dodać umyte skrzydełka i warzywa, gotować do miękkości. Skrzydełka wyjąć. Dodać pomidory z zalewą i podgotować. Dodać ryż. Doprawić solą i pieprzem. Jeszcze chwilę pogotować. Posypać koperkiem. Można podawać z jogurtem naturalnym.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 505
Data dodania: 2011-08-11

Zdjęcia

Zupa pomidorowa z ryżem
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-11

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pomidorowa z ryżem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.