Zupa śmietanowa z parmezanem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kminek utłuc w moździerzu lub zemleć. Mleko zagotować z kminkiem, osolić, zupę podprawić mąką rozmącona ze śmietaną, zagotować. Posypać tartym serem. Podawać z ziemniakami puree lub oddzielnie z ugotowanymi kluskami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 503
Data dodania: 2010-03-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa śmietanowa z parmezanem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.