Zupa szpinakowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki kroimy w kostkę. Marchewkę, selera, pietruszkę, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pora kroimy w krążki. Na wrzący rosół wsypujemy warzywa i gotujemy do miękkości. Dodajemy szpinak i jeszcze chwilę gotujemy. Do rondelka odlewamy szklankę zupy i wkładamy serki. Podgrzewamy, aż się rozpuszczą. Wlewamy do garnka z zupą. Mieszamy i ponownie zagotowujemy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 917
Data dodania: 2010-10-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa szpinakowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.