Banany w cieście naleśnikowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Banany obieramy ze skórki i kroimy wzdłuż, a następnie na krótsze części. Z podanych składników przygotowujemy mikserem ciasto i na koniec dodajemy do gęstości mąkę.

Ciasto powinno być dosyć gęste tak, aby dobrze oklejało zanurzane w nim banany. Banany smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor i podajemy gorące z cukrem puderem lub z bitą śmietaną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 868
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Banany w cieście naleśnikowym
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-04-29
banany w cieście naleśnikowym
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Banany w cieście naleśnikowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.