Biszkopt raz dwa trzy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka miksujemy i dodajemy cukier. Następnie mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia i dodajemy do jajek z cukrem. Pieczemy 30 minut w 170 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 607
Data dodania: 2010-03-01

Zdjęcia

Biszkopt raz dwa trzy
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-01
Biszkopt raz dwa trzy.

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt raz dwa trzy

2010-04-22 18:51:13

bardzo dużo mąki jak na 4 jajka aż 3 szklanki !!

2010-03-02 10:03:19

A dlaczego nie fajne nagrody to warto, to jest dozwolone.
!marta#

!marta

2010-03-01 23:37:25

czy na pewno aż 2 łyżki proszku do pieczenia? skłonna bym była dać 2 łyżeczki

2010-03-01 22:52:54

Moniko 4 zwyciężyłaś w m-c. II i znów walczysz w III ?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.