Biszkopt z kremem

Ocena przepisu

Opis

Biszkopt z kremem

Składniki

biszkopt

krem

Sposób przyrządzenia

Z podanych składników upiec biszkopt. Ugotować budyń dodając 2 łyżki cukru więcej niż w przepisie na opakowaniu. Do ostudzonego budyniu dodać margarynę i utrzeć na jednolitą masę. Następnie do masy dodać trzy łyżki cappuccino (można więcej). Ciasto przekroić na pół. Spodnią część ciasta lekko nasączyć ponczem (0,5 l zaparzonej kawy posłodzonej i wystudzonej). Posmarować dżemem i wyłożyć krem. Przykryć drugą połową ciasta. Także nasączyć. Polać polewą czekoladową i udekorować. Schłodzić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 928
Data dodania: 2011-05-25

Zdjęcia

Biszkopt z kremem
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-25
Biszkopt z kremem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt z kremem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.