Buraczki

Ocena przepisu

Składniki

  • buraczki czerwone małe dowolna ilość

zalewa

Sposób przyrządzenia

Buraczki dobrze umyć i całe ugotować na miękko. Zimne obrać ze skórki i powkładać do słoików. Zalewa:wodę z przyprawami gotować około 10 min na końcu dodać ocet i gorącą zalewą zalać buraczki. Pasteryzować 15 min.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1311
Data dodania: 2010-03-30

Zdjęcia

Buraczki
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-18

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraczki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.