Buraczki z kapustą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę szatkujemy. Ugotowane buraki obieramy i ścieramy na tarce. Cebule kroimy w piórka. Z podanych składników przygotowujemy zalewę, zagotowujemy i studzimy. Buraczki z kapustą i cebulą zalewamy zalewą i odstawiamy na 2 godziny. Wkładamy do słoików i pasteryzujemy 15 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 12
Wyświetlenia: 774
Data dodania: 2010-10-19

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Buraczki z kapustą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.