Ciasteczka z powidłami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do maki dodajemy startą na tarce o dużych oczkach margarynę, siekamy nożem, aż powstanie kruszonka. Dodajemy pozostałe składniki i szybko zagniatamy ciasto. Wstawiamy na godzinę do lodówki. Blachę wykładamy papierem do pieczenia, ciasto rozwałkowujemy i foremką wykrawamy ciasteczka. Na środek każdego nakładamy powidła. Pieczemy w piekarniku 20 minut w temp. 170 stopni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 768
Data dodania: 2010-10-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ciasteczka z powidłami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.