Cukinia faszerowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię myjemy, kroimy na pół wzdłuż i wydrążamy. Mięso mielone mieszamy z solą, pieprzem, czosnkiem, bazylią i jajkiem. Farszem napełniamy cukinie. Ser żółty ścieramy na tarce do warzyw o grubych oczkach, posypujemy cukinie. Warzywa wkładamy do nagrzanego piekarnika do 170 stopni na 20 - 30 min. Zapiekamy, przed podaniem możemy polać ketchupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 580
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cukinia faszerowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.