Dip do krewetek

Ocena przepisu

Składniki

  • keczup 1 szklanka
  • chrzan 2 łyżki
  • sos tabasco 6 kropel
  • sok z połowy cytryny
  • zmielony pieprz świeżo

Sposób przyrządzenia

Połączyć keczup z chrzanem, dodać sok z cytryny i tabasco. Doprawić pieprzem i wymieszać. Świetnie smakuje do ryb i owoców morza.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2051
Data dodania: 2010-05-17

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Dip do krewetek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.