• apette.pl
  • Filety śledziowe w sosie śliwkowo-rodzynkowym

Filety śledziowe w sosie śliwkowo-rodzynkowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę pokroić, dusić na oliwie na złoty kolor. Zalać wodą i dodać pozostałe składniki. Dusić 15 minut, odstawić. Filety zalać sosem na 3 godziny przed podaniem, udekorować zieleniną, plasterkami cytryny, kaparami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1458
Data dodania: 2008-12-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Filety śledziowe w sosie śliwkowo-rodzynkowym

2010-02-23 21:07:07

Super danie.

2010-02-23 13:01:00

Pyszności

2009-01-23 21:11:48

A ja dodalem i ziola i sos tatarski i bylo bardzo dobre, polecam

2009-01-18 16:16:27

Mozna dodac syropu klonowego lub przyprawy do ryb. Polecam sprobowac tez dobre i zdrowe.

2009-01-15 13:13:46

Bardzo dobre na goscine, polecam do wodeczki na zakaske, ha ha. Palce lizac, goscie zachwyceni.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.