Gofry z dżemem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z podanych składników, zrobić ciasto na gofry. Ciasto ma być gęstości śmietany, najlepiej ubić składniki na ciasto robotem. Gofrownicę nagrzać, lać ciasto i piec po 5 minut gofry. Gotowe gofry, smarować dżemem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 980
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Gofry z dżemem
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Gofry z dżemem

2012-01-31 15:24:02

dawno nie jadłam gofrów... co ja bym dała teraz za takiego gofra :)
wygląda smakowicie posmarowany dżemem!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.