Papryka faszerowana mięsem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę myjemy,ścinamy wierzchy,usuwamy gniazda nasienne,oprószamy w środku solą i pieprzem.Do mięsa mielonego dodajemy jajka,drobniutko posiekaną cebulę,doprawiamy solą i pieprzem.Mięsem nadziewamy paprykę.Rozgrzewamy olej,układamy papryki nadziewane i obsmażamy z obu stron.Podlewamy rosołem warzywnym i dusimy pod przykryciem do miękkości.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 598
Data dodania: 2010-10-31

Zdjęcia

Papryka  faszerowana mięsem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka faszerowana mięsem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.