Golonka w galaretce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Golonkę gotujemy w litrze wody, dodając obraną marchewkę i pietruszkę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gdy mięso będzie miękkie obieramy od kości, kroimy. W wywarze po gotowaniu rozpuszczamy żelatynę. Do pojemniczków wkładamy pokrojone mięso i zalewamy wywarem tak, aby przykrył mięso. Schładzamy w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 2 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 597
Data dodania: 2010-08-31

Zdjęcia

Golonka w galaretce
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Golonka w galaretce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.