Gruszkowe polędwiczki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić, oprószyć solą, pieprzem, zrumienić na oleju, zawinąć w folię aluminiową, wstawić do piekarnika i piec 15 minut. Ser pokroić, wymieszać ze śmietaną i szczypiorkiem, podgrzać w rondlu. Gruszki obrać, pokroić, dusić 5 minut na maśle i miodzie. Mięso polać sosem, podawać z gruszkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2334
Data dodania: 2008-11-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Gruszkowe polędwiczki

2010-02-09 00:55:23

Same różności.
Nie jadłam takiego połączenia nigdy.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.