Grzanki w śmietanie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę okrajać ze skórki, następnie pokrajać w poprzek na kromki o grubości 1 cm, maczać w śmietanie, posypać cukrem, wstawić do silnie nagrzanego piekarnika i piec, aż cukier się zrumieni. Podawać do kompotów, na półmisku, zawinięte w serwetkę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 594
Data dodania: 2010-02-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Grzanki w śmietanie

2010-02-25 18:50:31

pyszne grzanki.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.