Makaron z bitą śmietaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron gotujemy według przepisu. Brzoskwinie obieramy ze skórki, kroimy w kostkę. Śmietanę ubijamy z cukrem. Makaron rozkładamy na dwa talerze, polewamy ubitą śmietaną, posypujemy brzoskwiniami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1306
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Makaron z bitą śmietaną
halina#

Dodane przez:

halina

2010-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z bitą śmietaną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.