Cordon bleu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rozbić piersi kurze, natrzeć czosnkiem i tymiankiem, posolić i pieprzyć. W środek włożyć plasterki sera i szynki, spiąć wykałaczką. Panierować w jajku, mące i tartej bułce. Smażyć na
rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1183
!haniutka

!haniutka

Data dodania: 2009-08-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (4)

Komentarze

Do przepisu na: Cordon bleu

2010-02-22 21:47:23

co to za dziwna nazwa ?
!Ja#

!Ja

2009-09-24 11:03:00

A do czego musztarda, a nie słowa w przepisie ?/
!issa#

!issa

2009-09-01 19:17:39

jaka najlepsza musztarda do tego dania? czy taka ziarnista francuska może byc?
!ewa#

!ewa

2009-08-20 07:45:16

od lat robimy takie kotlety zmieniajac jedynie nadzienie, bo czasmi pieczarki, czasami serek topiony, nawet nie wiedziałam ze takią "frrrancuskią" nazwe maja nasze drobiowe kotlety z nadzieniem :P

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.