Grzyby w otrębach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby po umyciu moczymy w wodzie z octem około 5 min . Obtaczamy w mące, jajku i na koniec w otrębach. Smażymy na gorącym oleju, aż będą chrypiące i rumiane .Podajemy z majonezem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1296
Data dodania: 2010-09-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Grzyby w otrębach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.