Gulasz z serc drobiowych

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Serca dokładnie myjemy i oczyszczamy. Następnie rozgrzewamy tłuszcz i wkładamy serca. Smażymy ok 5-7 min, co jakiś czas mieszając. Dodajemy wodę, czosnek pokrojony w plasterki, przyprawy i dusimy ok 10 min. Śmietanę mieszamy z mąką i dodajemy do sosu cały czas mieszając, by nie powstały grudki. Doprowadzamy do wrzenia a następnie podajemy. Smacznego !!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1044
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Gulasz z serc drobiowych
Iwusia#

Dodane przez:

Iwusia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z serc drobiowych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.