Hiszpańska tortilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki kroimy w plasterki, a cebulę w kostkę. Do roztrzepanych jajek dodajemy osączonego tuńczyka. Przyprawiamy do smaku. Usmażone ziemniaki i cebulę wyjmujemy z patelni. Do jajek dodajemy ziemniaki z cebulą i mieszamy. Wlewamy na rozgrzaną suchą patelnię. Smażymy na małym ogniu i za pomocą talerza przewracamy na drugą stronę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 617
Data dodania: 2010-10-11

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Hiszpańska tortilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.