Indyjskie Bhaji (Racuszki cebulowe)

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę zmieszaj z proszkiem i przyprawami, dodaj sól, jajka i wodę ubij na gęste, gładkie ciasto. Cebule pokrój w cieniutkie półplasterki, dodaj do ciasta. Rozgrzej grubą warstwę oleju do głębokiego smażenia. Nabieraj łyżką ciasto cebulowe i smaż do zezłocenia. Podawaj z sosem przelanym do miseczki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 573
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Indyjskie Bhaji (Racuszki cebulowe)
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-04-29
indyjskie bhaji
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Indyjskie Bhaji (Racuszki cebulowe)

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.