Jajka na twardo

Ocena przepisu

Opis

Jajka na twardo

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka umyć i włożyć do wrzącej wody z dodatkiem soli. Gotować ok 5 - 7 minut. Wystudzić i obrać ze skorupek. Podawać z majonezem oprószone solą i pieprzem, do sałatek, itd.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 723
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Jajka na twardo
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-12
Jajka na twardo

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka na twardo

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.